<style>.g-image--loading{display:none;}</style>
Vi sammenligner for deg
Gratis og uforpliktende tjeneste
+47 40 00 51 60

Refinansier gjelden din

Det er mye penger å spare når man refinansierer. Prøv vår lånekalkulator og finn ut hvor mye du kan spare hver måned.

 kr
 år
Månedskostnad fra:1 791 kr
Besparelse inntil (pr mnd.)1 515 kr
Månedlig besparelse tar utgangspunkt i at du refinansierer ett eller flere kredittkort og forutsetter lik nedbetalingstid. Månedskostnaden på kredittkort beregnes av gjennomsnittlig effektive rente, fra samtlige kredittkorttilbydere, slik den fremgår på Finansportalen.no. Besparelsen forutsetter at du oppnår vår laveste tilgjengelige rente på usikrede lån.
Bli kvitt dyr gjeld
Lavere månedskostnad
Gratis og uforpliktende tjeneste
Slik fungerer det

Fyll ut skjema

Vi snakker med bankene

Du mottar det beste tilbudet

Pengene utbetales

Slik fungerer det
*Ved kredittvurdering på lånesøknader vil gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon bli sendt elektronisk. Du mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på deg. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post.

Refinansiering

Refinansiering er et smart økonomisk grep for å samle dyre smålån, kreditter og flere forbrukslån inn i ett lån. Dette gir kun én faktura å forholde seg til, og ofte også bedre vilkår for både rente og nedbetalingstid!

Hos Uno Finans hjelper vi til med refinansiering opptil kr. 500.000,- uten sikkerhet. Vi kan også hjelpe med refinansiering med sikkerhet for bolig og hytte!

Rask avklaring av refinansieringssøknader

Uno Finans er en agent som forenkler låneprosessen for deg, uten at det koster deg en eneste krone! Vi samarbeider med en rekke banker. Det betyr raskt svar på din refinansieringssøknad.

Hvordan foregår refinansiering via Uno Finans?

Refinansiering via Uno Finans skjer ved at vi finner de beste lånenene for nettopp ditt behov. Vi innhenter tilbud fra flere forskjellige banker og vurderer disse. Du får tilbud om det billigste aktuelle lånet - gjerne samme dag som du søkte.

Når du selv søker om lån sender du antakelig ut 2-3 søknader for å se hva som tilbys. Når vi gjør jobben for deg behøver du kun å forholde deg til én søknad, samtidig som at du nyter godt av at vi undersøker mulighetene hos flere aktører.

Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering via Uno Finans. Tilbudet du får fra oss er ikke forpliktende før låneavtalen er underskrevet. Deretter har du naturligvis 14 dagers angrerett etter utbetaling.

Hvor mye kan du spare på å refinansiere?

Sitter du med flere dyre kredittkort, så vil refinansiering av disse inn i ett forbrukslån spare deg for mange renteutgifter og gi langt større forutsigbarhet fra måned til måned.

Benytt vår sparekalkulator om du vil se hvor mye penger du kan spare på refinansiering!

La oss hjelpe deg med din søknad

Ring oss på

+47 40 00 51 60

– eller –

Åpningstider:

Man-fre. 08:30 - 16:00