Våre artikler

Lån
Forbrukslån
Refinansiering
Boliglån
Lånetips

Lån på dagen

For ikke så lenge siden tok det lang tid å få lån. Slik er det heldigvis ikke lenger – nå kan du låne penger på dagen, ofte til og med i løpet av få timer. Dersom du ønsker å få penger på konto raskt, så vil et lån på dagen uten sikkerhet være optimalt. Men hvordan går man frem for å søke et slikt lån, og hva er fordeler og ulemper ved å benytte seg av denne muligheten?

Les artikkelen

Billige lån

Det finnes mange ulike tilbud om "billige lån", men det er ikke slik at alle banker nødvendigvis har det billigste lånet for akkurat deg. Her forteller vi deg alt du trenger å vite for å lånet med de beste betingelsene og laveste rente tilpasset deg.

Les artikkelen

Hvor mye kan jeg låne?

Når man først har bestemt seg for å ta opp lån, er ofte det første mange tenker på hvor mye penger de faktisk kan få låne. Denne summen setter rammer for hvilke standarder man kan drømme om når man skal kjøpe bolig, hytte, bil eller noe annet, og er lurt å få fastsatt beløpet så fort som mulig. Men hvor mye kan man få i lån, og hvilke faktorer spiller inn på lånesummen? Uno Finans gir deg rådene du trenger, og sørger også for at du får det beste tilbudet tilpasset deg.

Les artikkelen

Lån til oppussing

Skal du pusse opp? Nordmenn bruker milliarder av kroner i året på oppussing. Ved å pusse opp boligen din kan du øke dens verdi med hundretusenvis av kroner. Likevel er det ikke alltid økonomien tillater at man går i gang med oppussingen. Da kan det være nyttig med et lån til oppussing, også kalt oppussingslån.

Les artikkelen

Lån uten sikkerhet

Trenger du penger til uforutsette utgifter, nye prosjekter, eller kanskje en ferietur? Et lån uten sikkerhet er et forbrukslån du kan bruke til hva du vil. Gjennom Uno Finans kan du låne inntil 600 000 kr. Les videre for å se hvordan du søker samt nyttig info om usikret lån.

Les artikkelen

SMS-lån

SMS-lån på dagen er for deg som vil låne penger raskt. Kanskje har du fått trøbbel med bilen, kjøleskapet har gått i stykker eller du vil dra på en spontan ferie? Men hva er egentlig et SMS-lån, og kan det være at det heller lønner seg å velge et smålån? Her er alt du trenger å vite

Les artikkelen

Smålån

Smålån er typisk når du ønsker å låne mindre beløp, for eksempel til uforutsette utgifter. Har bilen slått seg vrang eller må du fikse et rør som lekker? Søknaden behandles ofte raskt, og du kan få smålån på dagen. Søk om små lån fra 10 000 kr gjennom Uno Finans!

Les artikkelen

Søk lån

Søk lån raskt og enkelt via Uno Finans! Vi sammenligner lånetilbud fra flere banker for deg, slik at du får det lånet med billigst rente og best betingelser tilpasset deg. Vi hjelper deg både å søke lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet. Søk lån på dagen, det er enkelt og vi hjelper deg gjennom hele prosessen – alt du trenger å gjøre er å sende oss en søknad!

Les artikkelen