Våre artikler

Lån
Forbrukslån
Refinansiering
Boliglån
Kredittkort
Lånetips
Gjeld
Personlig økonomi

Lån med betalingsanmerkning

Å få lån med betalingsanmerkning er ikke enkelt, men det er heldigvis mulig. Her kan du lese mer om hvordan søke lån med betalingsanmerkning.

Les artikkelen

Lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet

Å få lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet er ikke enkelt, men det er heldigvis mulig. Du har kanskje opplevd at flere banker er villige til å hjelpe med forutsetning om at du stiller eiendelene dine som garanti, men hva om du ikke har mulighet til det? Her kan du lese mer om hvordan søke lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet.

Les artikkelen

Lån på dagen

Før tok det lang tid å få lån, men slik er det heldigvis ikke lenger. Nå kan du låne penger på dagen – til og med på bare noen timer! Har du behov for penger raskt, kan et lån på dagen uten sikkerhet være løsningen. Se hvordan du går frem for å søke, samt fordeler og ulemper ved å benytte deg av denne muligheten.

Les artikkelen

Billige lån

Det reklameres stadig for “billige lån” med lave renter og gode betingelser, men hvordan vet du at det er det billigste for akkurat deg? Les mer om de vanligste lånetypene, hvilke kostnader som vanligvis følger med og hvordan du finner lånet med de beste betingelsene og laveste rente tilpasset ditt behov.

Les artikkelen

Lån til oppussing

Trenger du lån til oppussing? I Norge bruker vi flere milliarder kroner årlig på å pusse opp boligene våre. Selv om det kan øke boligens verdi med hundretusenvis av kroner, er det ikke alltid økonomien tillater at man går i gang med oppussingen. Da kan det være greit å vite at det finnes muligheter – som et oppussingslån.

Les artikkelen

Lån uten sikkerhet

Søk lån uten sikkerhet hos Uno Finans og sammenlign tilbud fra flere banker. Du kan låne fra 10 000 til 600 000 kroner og bruke pengene på det du selv ønsker.

Les artikkelen

SMS-lån

SMS-lån på dagen er for deg som vil låne penger raskt, men er det den beste løsningen, eller er for eksempel et smålån en bedre mulighet? Se hvilke alternativer du har til å låne penger med mobilen, og finn ut hvordan du kan få de beste lånebetingelsene.

Les artikkelen

Smålån

Et smålån gir deg ekstra kapital på en sikker måte, og passer perfekt om du kun ønsker å låne et mindre beløp. Ofte behandles lånesøknaden raskt slik at du kan få smålån på dagen. Vi kan hjelpe deg med smålån uten sikkerhet opptil 600 000.

Les artikkelen

Søk lån

Søk lån via Uno Finans i dag og la oss finne det beste lånet for deg! Vi kan hjelpe deg med lån uten sikkerhet, lån med sikkerhet, forbrukslån, smålån og refinansiering!

Les artikkelen