Våre artikler

Lån
Forbrukslån
Få bedre oversikt med refinansiering
Boliglån
Lånetips

Lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet

Å få lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet er ikke enkelt, men det er heldigvis mulig. Du har kanskje opplevd at flere banker er villige til å hjelpe med forutsetning om at du stiller eiendelene dine som garanti, men hva om du ikke har mulighet til det? Her kan du lese mer om hvordan søke lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet.

Les artikkelen

Lån på dagen

Før tok det lang tid å få lån, men slik er det heldigvis ikke lenger. Nå kan du låne penger på dagen – til og med på bare noen timer! Har du behov for penger raskt, kan et lån på dagen uten sikkerhet være løsningen. Se hvordan du går frem for å søke, samt fordeler og ulemper ved å benytte deg av denne muligheten.

Les artikkelen

Billige lån

Det reklameres stadig for “billige lån” med lave renter og gode betingelser, men hvordan vet du at det er det billigste for akkurat deg? Les mer om de vanligste lånetypene, hvilke kostnader som vanligvis følger med og hvordan du finner lånet med de beste betingelsene og laveste rente tilpasset ditt behov.

Les artikkelen

Hvor mye kan jeg låne?

“Hvor mye kan jeg låne” er ofte det første spørsmålet som dukker opp når man vil ta opp et boliglån, forbrukslån eller refinansiere eksisterende gjeld. Finn ut hvilke faktorer som spiller inn på lånesummen, og hvordan du kan få lånet du ønsker her.

Les artikkelen

Lån til oppussing

Trenger du lån til oppussing? I Norge bruker vi flere milliarder kroner årlig på å pusse opp boligene våre. Selv om det kan øke boligens verdi med hundretusenvis av kroner, er det ikke alltid økonomien tillater at man går i gang med oppussingen. Da kan det være greit å vite at det finnes muligheter – som et oppussingslån.

Les artikkelen

Lån uten sikkerhet

Trenger du penger til uforutsette utgifter, nye prosjekter, eller kanskje en ferietur? Med et lån uten sikkerhet kan du låne fra 10 000 opptil 600 000 kroner og bruke pengene til hva du vil.

Les artikkelen

SMS-lån

SMS-lån på dagen er for deg som vil låne penger raskt, men er det den beste løsningen, eller er for eksempel et smålån en bedre mulighet? Se hvilke alternativer du har til å låne penger med mobilen, og finn ut hvordan du kan få de beste lånebetingelsene.

Les artikkelen

Smålån

Ønsker du å låne et mindre beløp? Et smålån gir deg ekstra kapital på en sikker måte, og ofte behandles lånesøknaden raskt slik at du kan få lån på dagen. Pengene du låner kan du bruke på hva du vil.

Les artikkelen

Søk lån

Søk lån uten sikkerhet, lån med sikkerhet, forbrukslån og refinansiering! Det beste lånet med den billigst renten du kan få finner du hvis du søker i flere banker samtidig – send oss én søknad, så gjør vi resten!

Les artikkelen