Våre artikler

Lån
Forbrukslån
Refinansiering
Boliglån
Lånetips

Lån på dagen

For ikke så lenge siden tok det lang tid å få lån. Slik er det ikke lenger. Nå kan du låne penger på dagen, ofte til og med i løpet av få timer. Dersom du ønsker å få penger på konto raskt, så vil et lån på dagen uten sikkerhet være optimalt. Men hvordan går man frem for å søke et slikt lån, og hva kan være ulempene ved å benytte seg av denne muligheten?

Les artikkelen

Billige lån

I landet vårt finnes det mange ulike tilbud om lån, og bankene prøver å lokke til seg kunder ved å fortelle at de har de beste betingelsene. Men det er ikke slik at alle banker nødvendigvis har det billigste lånet for akkurat deg. Mange betaler faktisk for mye for sitt lån, fordi de ikke har utforsket sine personlige muligheter. Uno Finans kan hjelpe deg å finne det billigste lånet tilpasset din situasjon, enten du er ute etter boliglån eller forbrukslån!

Les artikkelen

Hvor mye kan jeg låne?

Når man først har bestemt seg for å ta opp lån, er ofte det første mange tenker på hvor mye penger de faktisk kan få låne. Denne summen setter rammer for hvilke standarder man kan drømme om når man skal kjøpe bolig, hytte, bil eller noe annet, og er lurt å få fastsatt beløpet så fort som mulig. Men hvor mye kan man få i lån, og hvilke faktorer spiller inn på lånesummen? Uno Finans gir deg rådene du trenger, og sørger også for at du får det beste tilbudet tilpasset deg.

Les artikkelen

Lån til oppussing

Nordmenn bruker milliarder av kroner i året på oppussing. Ved å pusse opp boligen din kan du øke dens verdi med hundretusenvis av kroner. Likevel er det ikke alltid økonomien tillater at man går i gang med oppussingen. Da kan det være nyttig med et oppussingslån – og dette er noe Uno Finans kan hjelpe deg med!

Les artikkelen

Lån uten sikkerhet

Det er ikke alle som ønsker eller har mulighet til å stille med kausjonist eller pant i eiendom når de skal ta opp lån. Til deres fordel finnes det flere typer lån uten sikkerhet, men før man tar opp et slikt lån er det noen ting det lønner seg å sette seg inn i. Hvor mye kan du låne uten sikkerhet? Hvem kan søke om et slikt lån? Hva er forskjellen på et sikret og et usikret lån, og hvilke konsekvenser har sistnevnte?

Les artikkelen

SMS-lån

Har du behov for å låne penger raskt? Kanskje har du fått trøbbel med bilen, kjøleskapet har gått i stykker eller du vil dra på en spontan ferie? For mange har å ta opp et SMS-lån vært løsningen, da dette gir muligheten til å få låne penger på dagen. Men hva er egentlig et SMS-lån, og kan det være at det heller lønner seg å velge et annet alternativ?

Les artikkelen

Smålån

Et smålån kan være gunstig i flere sammenhenger, da det ofte går raskt for bankene å behandle en søknad. Kanskje er du plutselig nødt til å dra på et akutt tannlegebesøk, eller kanskje du må fikse et rør som lekker? Med uforutsette utgifter kan et smålån være greit, og Uno Finans hjelper deg å finne det beste og billigste alternativet.

Les artikkelen

Søk lån

Har du et behov for å låne penger? I en hektisk hverdag kan det være utfordrende å finne tid til å sette seg ned for å søke lån, og attpåtil finne den banken som har det beste tilbudet. Gjennom Uno Finans er det enkelt å søke lån, enten du ønsker boliglån eller forbrukslån. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og finner det beste lånet for din situasjon. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en søknad!

Les artikkelen