<style>.g-image--loading{display:none;}</style>
Vi sammenligner for deg
Gratis og uforpliktende tjeneste
+47 40 00 51 60

Lån opptil 500 000 til hva du vil

Hva pengene brukes til er opp til deg. Vi finner lånet med lavest rente. Nedbetalingstid inntil 15 år om du skal refinansiere.

 kr
 år
Månedskostnad fra:1 791 kr
Månedskostnad forutsetter rente på 11,9 % (nom.), men vil variere per kunde. Gebyrer kan tilkomme.
Raskt svar
Vi finner det billigste lånet
Gratis og uforpliktende tjeneste
Slik fungerer det

Fyll ut skjema

Vi snakker med bankene

Du mottar det beste tilbudet

Pengene utbetales

Slik fungerer det
*Ved kredittvurdering på lånesøknader vil gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon bli sendt elektronisk. Du mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på deg. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post.

Lån

Hos Uno Finans hjelper vi deg å søke om lån. Når du søker om lån hos oss, så samler vi inn relevante opplysninger slik at søknaden din er mest mulig komplett – og formidler denne søknaden til flere banker som tilbyr lånetypen du ønsker. Med dedikerte kontaktpunkter hos bankene vi samarbeider med gir vi rask avklaring på din lånesøknad, og presenterer deg for det beste tilbudet!

Hos Uno Finans hjelper vi å søke om følgende typer lån:

  • Forbrukslån fra 10.000,- til 500.000,-
  • Refinansiering uten sikkerhet (forbrukslån fra 10.000,- til 500.000,-)
  • Refinansiering med sikkerhet (mot hytte eller bolig)
  • Boliglån når andre banker sier nei
  • Mellomfinansiering ved kjøp av ny bolig

Hvor mye lån kan du få?

Dette avhenger av typen lån du søker, samt også formålet med lånet.

Lån med sikkerhet:

De typer lån med sikkerhet som Uno Finans bistår med å søke flere banker om, er fra banker som har spesialisert seg på lån til personer uten fast inntekt (freelancere, personer som har variabel inntekt). Og disse bankene kan også ta stilling til lånesøknad dersom du har en litt trøblete økonomisk fortid du ønsker å rydde opp i.

Disse bankene kan i utgangspunktet låne deg inntil 5 ganger samlet brutto årsinntekt (samlede betyr at flere personer kan samle sin brutto årsinntekt og søke om ett lån). Disse bankene må ta høyde for eksisterende lån (f.eks. studielån og kreditter/forbrukslån) i dette regnestykket.

Bankene har dog tilgang til skjønnsmessige vurdering for inntil 10% av sine kunder, hvor de for eksempel kan vurdere høyere lån dersom du i fremtiden med høy sannsynlighet vil øke din inntekt.

Ønsker du å søke lån med sikkerhet? Klikk her

Lån uten sikkerhet:

Forbrukslån faller ikke inn under bestemmelsen om 5 ganger brutto årsinntekt som maks gjeldsgrad - dersom det skal benyttes til refinansiering. Men de vil vurdere om du vil klare å betale tilbake lånet i behandlingen av din søknad.

Dersom forbrukslån ikke skal benyttes for refinansiering, men på toppen av eksisterende lån – så gjelder regelen om 5 ganger maks gjeldsgrad (da mot brutto årsinntekt).

Hva koster lånet?

I våre lånekalkulator for forbrukslån har vi oppdaterte rentebetingelser på denne typen lån. Ved å legge inn ønsket lånebeløp her – samt også nedbetalingstid, så vil du se hva lånet kan koste deg i måneden.

Rentebetingelser brukt til kalkulatorene våre er de laveste rentene som bankene vi samarbeider med er villig til å tilby for den typen lån. Det er altså ikke sikkert at du vil få et tilbud om samme rentebetingelser.

Men ved å søke om lån via Uno Finans, formidles søknaden din til mange banker. Ved å gjøre dette så er det bankene som ender opp med å konkurrere om å få deg som lånekunde. Dette resulterer ofte i at du sitter igjen med et bedre tilbud på lån, og dermed også lavere kostnader for lånet fra måned til måned.

Å søke om lån via Uno Finans er uforpliktende.

La oss hjelpe deg med din søknad

Ring oss på

+47 40 00 51 60

– eller –

Åpningstider:

Man-fre. 08:30 - 16:00